Començo a conèixer el meu poble: SVH

Després de trobar tota la informació sobre el poble, conèixer la seva història, el seu escut, el seu ajuntament, realitzar mapes, gràfics de barres, conèixer jocs i danses tradicionals, aprendre vocabulari en anglès,… l’alumnat estava dividit entre diferents maneres de plasmar tot allò que havia aprés i descobert sobre el seu poble. Les idees anaven des de fer un lapbook i presentar-lo a les famílies (ho van fer amb un altre projecte posterior), fins a fer una maqueta de Sant Vicenç i dibuixar les cases modernistes que té el poble.

Així va ser, els nens i nenes es va posar mans a l’obra i van construir una maqueta dels seu poble.

I després van dibuixar algunes de les cases modernistes que tenim a Sant Vicenç dels Horts.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *