Creació d’un robot

Tot va començar el dijous 1 de març de 2018. Un grup de 10 alumnes des de 2n fins a 6è i dos professors el Josep i l’Àngels formaven l’staff tècnic que tenia com a objectiu crear un robot. El primer pas va ser fer una pluja d’idees de com imaginàvem el robot, es van fer uns primers dibuixos i en grup es va decidir com seria el disseny final.

Ara tocava fer el llistat del material necessari: caixes, paper, pintura, altaveus, cables llums pels ulls, llum pel cap, tub extensible pels braços, … Vam fer un pressupost de les despeses i els profes van comprar tot el que necessitàvem i no teníem a l’escola. A partir d’aquí el grup es va posar a iniciar el muntatge: folrar, pintar, foradar, lligar, enganxar, programar … Vam dedicar sobre unes dos hores setmanals per poder tenir-lo acabat i presentar-lo en societat el dia de Sant Jordi. Una companya del grup se li va ocórrer com anomenar-lo, va fer la proposta i a tothom li va agradar molt: ROBOT-BOT 01101988 (no ho dieu a ningú, però els números són la data que es va inaugurar l’escola).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *