GRUP IMPULSOR DEL PUIG D’AGULLES

Hola companys i companyes de la xarxa!!! Som el grup impulsor de l’escola Puig d’Agulles de Corbera de Llobregat…

Aquest és el tercer curs que hem introduït el treball per projectes com a metodologia de treball al centre i estem molt engrescats. Ha sigut un impuls important de motivació tant pels mestres com pels alumnes i fem una valoració molt positiva. Al mateix temps, com a claustre, ens ha generat dubtes sobre com fer i avaluar els projectes, sobretot el tema de l’avaluació que encara ens genera una mica de insatisfacció.

Per solucionar aquests dubtes i avançar en aquesta línia de treball ens vam inscriure a la xarxa, de moment estem molt contents de com funciona el curs i de tot el que estem generant, com equip de mestres, al voltant de la formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *