Institut la Sénia. Concretem la proposta de millora del nostre poble

 

Cada grup té clar des del principi que ha de presentar un producte que permeti analitzar a tercers la seva proposta. Han de redactar obligatòriament una memòria seguint les pautes marcades a la base d’orientació, presentar el diari de camp i explicar oralment davant els companys i companyes el seu procés i resultat. A partir d’aquí, tenen llibertat per adaptar el producte final a les característiques de la proposta i als seus objectius inicials.

 

El producte o productes s’han d’ajustar a la pregunta guia inicial: com milloraríem el nostre poble? La manera de treballar ho ha garantit. Les propostes han estat diverses: construcció d’un centre de dia per a gent gran, instal·lació de fibra òptica al municipi, organització d’una setmana de conscienciació del reciclatge, disseny d’una ruta en bicicleta a través d’un camí natural,…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *