UNA VEU EXPERTA DE LES COVES

A finals del passat mes de maig l’ex-director de l’escola de Benifallet, Joaquín Vallespí, va visitar el centre amb el propòsit d’oferir a tot l’alumnat una xerrada sobre les coves d’aquesta població. Aquest element natural apadrinat per l’alumnat de l’escola és important per la gran quantitat i qualitat de formacions i concrecions que contenen (macarrons, gorgs, columnes, banderes, excèntriques… a més de les populars estalactites i estalagmites).

Gran coneixedor de les coves, ens va parlar del seu descobriment ara fa 50 anys (primavera del 1968) pel Grup d’Espeleologia de Gràcia (Barcelona). També d’algunes curiositats, troballes arqueològiques, característiques geològiques, canvis amb el pas del temps, anècdotes…

L’alumnat amb anterioritat li havia preparat una sèrie de preguntes, que a mesura que s’anava desenvolupant la xerrada, els anava responent.

Va estar valorada com una activitat molt interessant per part de l’alumnat i del professorat, ja que la informació que va transmetre sobre les Coves va ser molt enriquidora i engrescadora.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *