QUIN LOGOTIP MÉS MERAVELLÓS!

L’alumnat de 4t i de 6è van participar en una activitat que consistia en dissenyar el logotip de les Coves de Benifallet.

Motivats per la celebració del 50è aniversari del descobriment de les Coves i la creació del logotip que commemora aquest fet, els xiquets i xiquetes es van dividir en grups i van dibuixar allò que ells pensaven era més representatiu d’aquestes cavitats naturals: passadís, visitants, estalactites i estalagmites, macarrons, excèntriques…

Mitjançant aquesta activitat, es va fomentar el treball dels alumnes sobre el concepte i el valor del patrimoni, el treball cooperatiu i en equip i la imaginació i la creativitat, entre d’altres aspectes.

 

El logotip es va presentar a una mostra de logotips a nivell de Catalunya i va resultar seleccionat a la categoria d’infantil i primària.

Enllaç:

http://xtec.gencat.cat/ca/projectes/apadrinemnostrepatrimoni/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *