Dos dies vivint com a pirates: marxem de colònies!

Com a activitat final del projecte hem anat de colònies durant dos dies. La temàtica de les colònies ha estat els pirates i totes les activitats han girat al voltant d’aquest eix, fins i tot la casa estava decorada amb motius pirates: nusos, murals, banderes, xarxes, animals marins, tresors…

Entre les activitats realitzades hem de destacar la sortida en vaixell, on vam poder veure les seues parts, el timó, l’àncora i, fins i tot, vam conèixer el capità. Vam fer d’autèntics pirates, amb una mar molt moguda, caminant per coberta sense perdre l’equilibri. Va ser molt emocionant i una experiència inoblidable.

També vam fer la recerca del tresor a la platja. Vam enlairar la bandera pirata, que marcava l’inici de l’activitat. Vam realitzar una gimcana i finalment vam trobar el tresor, un tresor molt dolç que ens va encantar.

Què us sembla acabar un projecte d’aquesta manera tan lúdica i divertida?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *