DONEM VEU AL NOSTRE ALUMNAT

Les aportacions que hem fet al bloc fins ara partien d’un únic punt de vista, el nostre, però què en pensa l’alumnat? Què opina del fet de treballar projectes a l’aula? Hem de tindre en compte que són bastant crítics, però, tot i això, el seu parer ens interessa molt perquè en són els principals protagonistes i en prenem nota per millorar de cara al curs vinent.

A l’hora de demanar-los la seua valoració, els vam proposar que partissin de la idea de punts forts i punts febles. Aquí en teniu una mostra:

Punts febles (la majoria relacionats amb la cohesió i organització del grup): mala organització, poca col·laboració, disgregació grupal, massa text escrit, algunes tasques molt complexes i algunes d’avorrides.

Punts forts: treball en grups, trencament de la rutina, classes més dinàmiques i més presència i ús de les eines i recursos TIC.

Recomanacions: La tria del tema i dels grups.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *