Fem pòsters a l’aula d’informàtica

Una altra de les activitats que vam fer a l’aula d’informàtica va ser l’elaboració de murals amb el programa Pic-Collage. Va ser una activitat individual ja que cada nen va fer el seu pòster sobre l’animal o animals que va triar. La informació havia d’estar relacionada amb el tema que havia treballar el seu grup i per evitar que la informació estés duplicada en primer lloc es van reunir tots els del grup per a posar en comú quin aspecte tractaria cadascú. Una vegada van decidir això ja es van posar amb els IPad’s i el Pic-Collage: la dinàmica va ser molt bona. En una sessió van fer els seus pòsters i a la següent van explicar als companys el seu treball. Aquí teniu el resultat:

2n treballa el projecte amb els iPads

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *