L’exposició oral

Ja ha arribat el moment d’explicar una part del treball que hem realitzat dins del nostre projecte dels animals. Els alumnes  han acabat de preparar la cartolina amb la informació més rellevant dels seus projectes i entre tots s’han preparat l’exposició final seguint les pautes que ja hem explicat a l’article anterior de la preparació de l’exposició.

Aquesta activitat servirà per un costat per a transmetre i fer entendre una sèrie de conceptes que els alumnes han descobert a través de la recerca d’informació i també per a millorar les tècniques per parlar en públic, com per exemple:

  •  Mirar el públic
  •  Parlar amb veu alta
  •  Evitar la lectura i utilitzar paraules pròpies
  • Parlar amb naturalitat i vocalitzar

També és molt important el paper dels companys, ja que han d’estar atents i en silenci per entendre el que se’ls explica.

A continuació hi ha el link on podeu veure les exposicions orals:

2n treballa els animals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *