El treball plasmat a les cartolines

Un cop els alumnes han acabat el treball de recerca d’informació i ja han emplenat els seus fulls de treball, ho hauran de plasmar a la cartolina.  Amb el seu grup de treball hauran de decidir quina informació és més rellevant i com volen elaborar la cartolina.

Per realitzar aquesta activitat la tutora donarà una pauta amb uns punts que han de seguir, però a partir d’aquí, cada grup és lliure de realitzar l’activitat com ells vulguin. Les pautes donades són:

  • Tots els alumnes han de col·laborar en la producció de la cartolina.
  • S’han d’ajudar els uns als altres.
  • Hauran de tenir presents els rols que desenvolupen cadascú.

Per realitzar aquesta activitat vam dedicar-hi 4 hores:

  • 1h de planificació
  • 2h de realització
  • 1h de correcció per part de l’alumnat i del mestre.

Les activitats col·laboratives s’han de preparar bé i el mestre ha de fer un seguiment continu, ja que poden sorgir problemes com excés o falta de lideratge, falta de responsabilitat, membres que no treballen… Però aquestes dificultats també ens donen l’oportunitat de treballar valors molt importants com l’empatia, la tolerància, el respecte i l’esforç entre molts altres.

A continuació hi ha l’enllaç  per veure el resultat final d’aquest projecte:

Fotos de grup projecte els animals (2n)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *