I DESPRÉS D’AUTOAVALUAR-NOS COM A DOCENTS…

En la penúltima sessió del curset, ens hem autoavaluat com a docents amb la rúbrica que se’ns ha facilitat des de la xarxa de competències bàsiques. Hem reflexionat, comentat i hem fet una miqueta d’autocrítica constructiva i això ens ha anat molt bé.

Tret d’un punt que ens hem posat entre el nivell 1 (aprenent) i 2 (avançat), ens hem posat quasi tots els punts en el nivell 2 i fins i tot algun ens hem situat en el nivell 3.

Penso que hem de seguir practicant deixant una mica de banda les inseguretats que anem tenint ja que des de petits i fins i tot durant els estudis de magisteri, oposicions etc. els nostres aprenentatges han vingut més determinats per aprenentatges memorístics i classes magistrals, que per cap altra metodologia.

És per això que hem de seguir aprenent i pensem que ens aniria molt bé i ens faria falta (de fet ho hem posat al punt de “grau de satisfacció” de la rúbrica) el suport professional i l’observació directa d’escoles amb molta experiència en el treball per projectes per seguir avançant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *