Investiguem Alcanar!

En aquesta primera part del projecte les mestres de quart, després de preguntar als alumnes què els agradaria saber, els vam preparar un dossier com a guia del treball que havien d’investigar i buscar. Aquesta seria la pauta que, més endavant, quan ens posaríem a treballar la comarca, els serviria per investigar cada poble ells sols.

Els objectius que voldríem aconseguir serien:

  1. Situar el nostre poble en un mapa.
  2. Cercar la informació i destacar la que és rellevant.
  3. Conèixer i descobrir altres nuclis de població.
  4. Conèixer la Moleta del Remei. Una mica d’història. El nucli antic: característiques.
  5. Investigar de què treballa la gent que viu a Alcanar. Sectors.
  6. Reconèixer i participar en alguna de les festes d’Alcanar.

Per tal d’anar emplenant i confegint el dossier vam preparar diferents tallers on van participar famílies amb pares o mares expertes en el tema. En següents entrades us presentarem aquests tallers! Estigueu alerta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *