LA LLUM

Programar un projecte com aquest va suposar un gran repte per nosaltres ja que desconeixem el tema. Una de les primeres coses que vam pensar que havíem de fer era visualitzar molts curtmetratges. Així va ser com vam invitar als alumnes a buscar curtmetratges per mirar-los tots junt a la classe. Els dilluns i dimarts al matí a les nou realitzàvem l’activitat de BON DIA la qual consistia en visualitzar un curtmetratge i posteriorment parlar del missatge, dels personatges, les tècniques i tot allò que fos interessant comentar. D’aquesta manera ens vam introduir en el mon dels curtmetratges.

A l’hora de projecte calia treballar la tècnica i vam decidir començar per la fotografia i concretament per la llum. Després d’explicar alguns conceptes bàsics com la il·luminació, col·locació de la font de llum i la contrallum baixàvem al pati amb càmeres de fotografiar, mòbils i tablets i experimentàvem amb la llum. D’aquesta manera vam obtenir treballs força interessants com els següents.

https://docs.google.com/document/d/1SOJQQjq9EgiYadRAHoVxZ93SDRs4FuCv8_kocJfRgRM/edit?ts=59ddb9ff

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *