ANEM REFLEXIONANT TOT FENT CAMÍ…

En aquestes alçades del projecte hem reflexionat sobre una petita dificultat que ens havíem trobat en iniciar el projecte amb alumnes de P3. Es tracta d’un grup d’alumnes molt tranquil, poc xerraire, hi ha molts alumnes tímids i els costa participar de forma espontània i en gran grup. En iniciar el projecte, ens vam trobar que costava introduir-lo i treballar algunes dinàmiques amb aquest grup d’alumnes en concret.

En canvi, a la tornada de les vacances de Pasqua, hem pogut comprovar que aquesta actitud grupal ha canviat de forma positiva, participen més a les assamblees i gaudeixen en general del projecte i de la forma de treballar-lo.

Això ens recorda que cada nen/a necessita el seu temps per madurar i cal respectar-ho tenint paciència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *