NOTA A LES FAMÍLIES

Un cop hem analitzat totes les preguntes, ens hem adonat que s’agrupen en uns blocs principals. Llavors enviem una nota que ells mateixos escriuen de forma cooperativa amb els membres de la taula i finalment la consensuem mentre l’escrivim a la pissarra digital per veure si el format, l’adequació i coherència és adient. Un cop acceptada s’envia per via email o paper per tal que sàpiguen sobre quins temes han de poder ajudar als seus fills a cercar informació ( amb això treballen tipologia textual, l’escriptura funcional i contextualitzada, així com la lectura i recerca d’informació lligada a un interès escollit pel propi alumnat).

NOTA A LES FAMÍLIES
Benvolguts pares i mares,
Els vostres fills i filla us demanem amablement que ens ajudeu a buscar informació sobre els dibuixants de còmics. El que volem saber són moltes coses, però les hem agrupat en aquests punts de l’índex:
1- Escriptors i dibuixants en general.
2- Procés elaboració d’un còmic
3- Ibáñez.
4- Mortadelo i Filemon
5- Altres personatges de còmics.
6- Curiositats o dubtes dels còmics.
Moltes gràcies,

La classe de 5è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *