LA VIDA ET PORTA MOLTES OCASIONS

El fet de treballar un projecte ens fa estar atents al que passa al món en relació a aquest tema i ens assabentem de la notícia de la mort del dibuixant Forges. Per aquest motiu, fan una cerca bibliogràfica per saber qui és, un màxim de mig foli de llarga (per evitar que copiïn un text directament d’internet) i cadascú escull un dels seus dibuixos i argumenta el motiu de la seva elecció (amb això aprenen a buscar informació, analitzar i fer lectura vertical per escollir la informació important i saber resumir-la, i per altra banda, a escollir amb criteri i saber exposar-ho en públic alhora que defensar-ho).

Un cop sentides les exposicions argumentades de tots els companys, es decideix que escollirem una imatge seva també que formarà part del dossier del seu projecte, i l’escollida ha estat la que apareix a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *