Presentem a l’escola la història de LEGO

No hi ha satisfacció més gran com a mestre que veure als alumnes gaudir mentre aprenen. En aquestes situacions el procés d’aprenentatge es retroalimenta i cada vegada el treball, exigència, dedicació, convivència, … es fan més grans i engrescadors.

Aquesta és la situació que hem viscut en els moments en que han elaborat el Kahoot amb l’objectiu final de passar-lo als altres alumnes de l’escola.

La confecció de les preguntes i opcions de resposta era un repte, saber explicar a d’altres com s’accedeix al programa una necessitat i ser els presentadors de l’activitat per a que els companys d’altres edats la responguessin una il·lusió.

Han practicat amb la família apropant-la a l’escola i finalment, …. han estat ells els protagonistes de l’activitat. S’han trobat en dificultats (vergonya, errades de memòria, no els escoltaven prou, parlaven, …) que els ha fet entendre una mica la tasca dels mestres i professors i els ha portat a apropar-se entre ells.

Us encoratgem a fer activitats d’aquest tipus en que els alumnes individualment han d’utilitzar el que han aprés per ensenyar-ho a d’altes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *