SOM L’ESCOLA MARIA GARCIA CABANES

Som l’escola Maria Garcia Cabanes de l’Aldea. Una escola d’una única línia amb uns 200 alumnes i un equip de mestres format per 17 persones. Com molts de vosaltres estem en un procés de canvi metodològic fruit de moltes hores de reflexió i de la demanda que transpirava l’alumnat.

L’equip impulsor de la nostra escola està format per 7 mestres dels 3 cicles d’educació primària.

El projecte que documentarem s’anomena “Vivim el circ” i es treballarà bàsicament durant el 3r trimestre, malgrat que s’ha començat a engegar a finals del 2n. És un projecte d’escola que es treballarà des de P3 fins a 6è, per tant, hi participa tot l’equip de mestres.

L’objectiu final és l’organització del festival de final de curs basat en el tema del circ. Els mestres han plantejat a les aules aquest repte i com a conseqüència es crea la necessitat de tenir informació sobre com es desenvolupa la vida en un circ i com són els espectacles que s’hi fan. És a través del viatge pel circ que s’aniran treballant els continguts dels diferents nivells, ja que es pretén que s’aprenguin coses sobre el circ per poder executar el producte final però que aquesta no sigui l’única finalitat.

La motivació i el treball cooperatiu seran els eixos que ens han d’ajudar a avançar.

Tenim molts dubtes, és clar, esperem que el pas per les trobades de la xarxa ens ajudin a resoldre’ls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *