AVALUACIÓ – “SOM EL QUE MENGEM?”

Pel nostre centre, l’avaluació  s’ha basat molt en l’avaluació del procés d’apenentatge de tot el projecte. Ho hem realitzat mitjançant l’observació directe, les revisions i valoracions dels treballs. A mesura que anaven avançant  i aprenent, el mestre feia petites intervencions i modificacions si calia.

Pel què fa a l’avaluació final del projecte s’ha valorat a partir de les exposicions dels seus treballs, duta a terme la última setmana de juny. Aquesta part  és la que ens ha costat més i ens ha mancat més temps. Ja que no hem pogut fer una reflexió final i una autoavaluació de cada alumne.

Aquí us mostrem alguns dels petits vídeos que van elaborar els nens.

Si voleu veure altres vídeos aneu al bloc de l’escola.

http://agora.xtec.cat/ceip-terranostra/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *