Avancem amb els grups d’experts i comencem a “construir” la revista en paper

Continuem avançant organitzats en Grups d’experts els dies que ens queden.

Cada grup d’experts té unes funccions ben definides que ajuden a cada alumne ha triar a quin equip d’experts vol treballar.

IMG-20170428-WA0012

Els de Marketing han de contactar amb imprentes, valorar els diferents pressupostos,  trobar maneres de cobrir el cost de la revisa en paper… S’organitzen ràpidament en petits equips de treball que posen en comú al final de cada jornada.

Els dissenyadors han d’encarregar-se del format de la revista: tipus de lletra, on posar imatges, com distribuir-les a cada pàgina, índex, disseny unitari de totes les pàgines d ela revista, on col.locarem el nombre de pàgina, logo…estat decidint l’ordre més adient dels articles, l’elaboració de l’índex…

Els il·lustradors han de dissenyar la portada, contraportada, logo que representi la imatge de la revista…

IMG-20170428-WA0004

Ens hem adonat que calia fer dos grups d’experts més, a banda dels previstos inicialment.

A mesura que els dies avançaven ens hem adonat que els editors eren un 4t grup d’experts perquè encara tenien feina a fer acabant d’introduint els articles, revisant-los, afegint contingut multimedia… I també s’ha generat un nou grup que els hem anoment Maquetadors on hi ha aquells alumnes que s’han mostrat interessats en aprendre utilitzar el programa “Canva” (https://www.canva.com/es_es/) que serà l’eina que farem serveir per a crear el disseny de la revista en format paper.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *