Apagallums…llum vermella, gravació, 3,2,1…. dintre!

Bon dia famílies!

Ahir els Apagallums van fer la seva entrada de gala al món radiofònic! Els vàreu escoltar?!? No us ho perdeu!

Escoltar els Apagallums

(Busqueu la data d’emissió 20 d’Octubre )

4 thoughts on “Apagallums…llum vermella, gravació, 3,2,1…. dintre!

 1. Eva

  QUINA EMOÇIÓ!!, vam escoltar ahí el programa i ancara que ja els habia escoltat en directa fa ilu escoltar.los a la radio, l´Eduard deia… Aquest soc jo…? tot sorpres…la veritat es que li feia una mica de vergonya però estaba content. Voldria feliçitar a l´escola ( i molt espeçialment a les mestres de 2º per aquesta idea,igual que per moltas altres, crec que esteu fen una bona tasca i motiveu molt als nens, els pares sabem de sobras que es una feina complicada i que mai es poden fer les coses a gust de tothom, però continueu així que l´important son el nens i els pares tindriam que aprendre d´ells moltes coses…

 2. Úrsula

  Va ser molt emocionant!!! tots al costat de la ràdio mentre acabavem de sopar. L’Aleix se sentia super important i la Lluna li preguntava, tete ets tu? has surtit a la ràdio? jo també vull!!! en fi, que va ser molt xulo.

 3. Maribel

  La veritat és que sí que van estar fantàstics! Haig de confesar que escoltant-los també em vaig emocionar! Sembla que va ser ahir quan van arribar a primer… i mireu! Semblen donetes i homenets, plens de ganes de viure noves experiències i d’aprendre molt, moltíssim!

 4. Olga

  Un aplaudiment molt fort als de segon A.
  Jo, ells hi vaig de tieta, a l´aula del costat, quan els vaig escoltar també em vaig emocionar molt, que macos tots tant prodents, tant tímids,…
  Una abraçada i un petó molt fort als nostres nens de segon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà