Informació personal

Soc en Josep Ma Saura Badia, cap de TIC-MAV i GAA del col·legi Verge de la Salut de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

Vaig néixer l’any 1956 i em dedico a fer d’ensenyant des de 1980. Vaig treballar cinc anys a Mataró (col·legi VALLDEMIA) i a partir de gener de 1986 em vaig incorporar al claustre del col·legi VERGE DE LA SALUT.

A més de les tasques pròpiament assignades al professorat de Biologia al Batxillerat (i també BUP) i de Ciències Naturals a l’ESO (i també EGB), he fet les tasques assignades a diferents càrrecs: tutor, cap departament de ciències, coordinador de secundària, director acadèmic d’ESO i Batxillerat, representant en el consell escolar, professor assessor de l’AVIS (associació d’alumnes).

Ara, des del curs 2004-2005, soc el responsable de la implantació de les TIC a l’escola en tots els àmbits de l’ensenyament-aprenentatge i de la gestió.

També faig de webmaster, d’administrador de la xarxa local i de la intranet (IntraVIRSA), d’administrador del MoodleVIRSA i del webmail, d’enllaç amb les empreses de manteniment i de serveis informàtics, de servei tècnic d’emergències i qualsevol altra tasca que tingui relació amb els sistemes informàtics i de comunicacions.

La meva ocupació més absorbent és, actualment, desenvolupar la INTRANET del centre intentant lligar-la amb les dades del programari de gestió per a facilitar l’administració dels usuaris.

La meva prioritat actual es basa en l’elaboració, l’aplicació i el desenvolupament del VirsaTIC, el pla global dissenyat per a implantar amb èxit l’ús de les TIC en la vida quotidiana del nostre centre en tots els estaments de la nostra comunitat educativa.

Go to Top