Recursos per aprendre l’alfabet català (i d’altres)

alfabets, caligrafia Al llarg de la història els humans hem utilitzat molts tipus d’alfabets. L’alfabet és el conjunt de les lletres que utilitzem per escriure. Hi ha alfabets molt antics. Es creu que els primers alfabets van aparèixer fa mes de 7000 anys a la zona que actualment és Irak. En diem alfabet per les dues primers lletres de l’alfabet grec: alfa i beta. En àrab és diu alifat, per la seva primera lletra l’alif.
Al Pessic del dia hi trobaràs: alfabets de diferents llengües, recursos per treballar l’alfabet català, teclats virtuals en altres idiomes, JClics de l’alfabet i fitxes de cal.ligrafia per fer a casa. No t’ho perdis

Recursos per aprendre l’alfabet català (i d’altres)

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *