Treball cooperatiu. Aprenem coses de l’esquelet. 3rA

Estic molt orgullós dels nens i nenes de la meva classe. Han fet unes figueres d’esquelets amb la plantilla de 5 voluntaris de la classe. No era gens fàcil i ho havia fet altres anys amb classes de cicle superior, amb resultats força pitjors. Per això felicito als nens, però també a les seves tutores de cicle inicial. Han fet un gran treball.

Vam començar dibuixant la silueta dels voluntaris i després vam fer una mica de recerca per Internet. Amb l’ajuda d’alguns llibres, del nostre Nasi (l’esquelet de l’escola) i amb el projector hem anat muntant tots els ossos, els petits i els grossos.

Hem treballat l’anatomia humana, la mesura, la proporció, el dibuix, hem retallat, acolorit i enganxat. També hem cantant diverses cançons d’esquelets i ara ja estem preparant l’esquelet interactiu amb la placa Makey Makey.

Aquí teniu la maqueta de l’esquelet interactiu amb la placa Makey Makey. Es petit, però es pot fer el mateix a escala real, amb més cablejat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *