Violí Electrònic amb Scratch i Makey Makey

Avui us mostro un petit experiment que he fet amb un violí retallable de fusta, que vaig comprar a la fira del Rei en Jaume de Salou als amics de Señor Castor. Una parella de mestres que quan surten de l’aula, es dediquen a l’elaboració de creacions de fusta. Com que jo vinc de sèrie amb dues espardenyes per orelles, he hagut de demanar alguna ajudeta per a poder fer la programació de l’invent.

No ha sortit com jo em pensava, perquè amb la Makey Makey i l’Scratch simular el fregament de corda del violí és molt complicat. El proper instrument serà de percussió i segur que anirà millor. Sempre s’aprèn alguna cosa.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Violí Electrònic amb Scratch i Makey Makey

  1. Núria Pedrico Serradell diu:

    Molt bé Toni. La foto em sona, eh? Guapíssima!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *