Martin Dougiamas a Barcelona

A l’àrea del professorat anomenada Klaustre del Projecte Espurna, podeu trobar a la part superior de la columna esquerra, un recull al·lucinant de vídeos fantàstics… els pocs que he vist fins ara són motivadors, aclaridors, encoratjadors… valen la pena!

Us aniré posant una selecció dels que vagi veient i m’agradin més…

Avui us poso una entrevista feta l’any passat a Barcelona al creador iniciador de Moodle, l’australià Martin Dougiamas… l’entrevista és en anglès però com que hi ha subtítols -també en anglès- s’entén força… notareu que algunes paraules mai les haguéssim pronunciat com ell ho fa: curiositats dels australians!!

Ara que estic fent precisament un curs de Moodle em fa gràcia poder-lo sentir a casa nostra!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/InJ3FFP9dwM" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

“La única revolució de Moodle és que s’està desenvolupant i utilitzant a través d’Internet”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *