Per què faig servir Mozilla Firefox

El 29 de març del 2007, després d’unes setmanes amb problemes amb la versió que tenia d’Internet Explorer, vaig decidir provar amb Mozilla Firefox. Ja fa dos anys d’allò i continuo meravellat amb aquest navegador. Pel que fa a aquest tipus d’aplicació reconec que em costa provar noves possibilitats, així que desconec com funciona, per exemple, Google Chrome.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

El que sé és que no tinc problemes amb Firefox, que soc dels que obre 30 finestres alhora i no se’m penja mai, que si es penja l’ordinador el navegador em permet restaurar la darrera sessió, que tinc un parell de complements que em van genial (un capturador de pantalla que riu-te’n de programes específics similars i el complement que fa que el que busco a Google es busqui també a Wolfram Alpha) i que l’historial complet de les sessions amb el navegador m’ha permet recuperar adreces setmanes més tard de consultar-les. L’única pega que li veig és que els marcadors (favorits) no els guarda individualment i, per tant, no puc fer copiar i enganxar amb un pen com faig quan utilitzo Internet Explorer en d’altres màquines. No es pot tenir tot!

Sigui com sigui, visca Mozilla Firefox! Visca el treball en equip i els programes fets amb codi lliure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *