El bloc de Cicle Inicial

Aquest curs les mestres de Cicle Inicial hem actualitzat el bloc del cicle de la nostra Web.

Hem penjat fotos de les diferents excursions i sortides que hem realitzat. Ens ha costat força fer-ho però continuarem treballant i practicant.

La nostra valoració del curs és positiva. Les persones que hem participat som: Àngels LLumà, Susana Uroz, Carme Mestre i Mariluz López.

El bloc de cicle superior

Els i les mestres de Cicle Superior hem actualitzat el bloc del cicle. Ens ha costat força perquè hi havia problemes de configuració del bloc antic, però ara ja els hem solucionat. Això sí, ens ha costat bastant d’esforç i de temps.

Hem penjat dos articles. Un és la Passejada Modernista per Terrassa i l’altre és el reportatge de les colònies d’enguany. Hem pogut practicar amb el que hem après en l’assessorament.

Cristina, Manuel, Esperança, Jesús i Xavi

Bloc del Cicle Mitjà

Les mestres del Cicle Mitjà, que hem estat fent el curs, hem volgut aplicar el què hem après en el bloc de l’escola. Hem publicat dos articles, un sobre un projecte de treball fet pels alumnes de 4t. B titulat “El fons del Mar” i un altre d’una sortida a Barcelona del alumnes de 4t. titulat “Passejada pel Modernisme de Barcelona”

Hem posat enllaços a informacions, documentals , fotografies…

Si ho voleu veure , aquesta és la nostra adreça. Esperem que us agradi.

Maria Gálvez, Margarita Marquès, Marisol Morell i Mª Engracia Rebollo.

BLOC D’INFANTIL

Durant aquest trimestre hem anat actualitzant el bloc d’infantil de la pàgina web de l’escola. Hem anat penjant les diferents fotografies de: colònies, tallers, sortides, festes…

D’aquesta manera queda reflectida tota la feina que hem fet i el que hem après en aquest curs.

Laura Mallat, Laura Castillo, Sílvia Lázaro, Beatriz Morales, Teresa Sancho, Cristina Rodríguez, Teresa Bardolet.
http://blocs.xtec.cat/pveducainfantil/

“PROJECTE” DE TREBALL

Encara queden uns quants dies per la propera sessió (12 de maig), que serà la darrera d’aquesta formació TAC i servirà principalment per exposar el vostre “projecte de treball”

Es tracta de fer una aplicació del treball fet a la formació, ja sigui individual o col·lectivament.

Hem treballat bàsicament tres blocs (veure resum del programa)

  • cerca d’informació
  • introducció a l’ús del bloc i de la utilització del multimèdia
  • continguts digitals (veure pàgina al bloc amb enllaça al fitxer utilitzat a la darrera sessió) i ús de la PD i la PDI.

A la darrera sessió ja es va avançar que us trobaríeu per intentar organitzar aquesta tasca.

Per tant, un cop decidiu com ho fareu (quines persones -poseu el nom i el cicle o àrea…-, quina aplicació, i amb quina intenció o finalitat), podríeu escriure-ho de forma molt resumida, fent un comentari en aquest mateix article.

Si ho preferiu o teniu dubtes, podeu enviar-me un correu electrònic (avicedo@xtec.cat).

Finalment, abans del 12 de maig, caldria haver fet un article (amb títol, enllaços, imatges…) exposant el vostre projecte.

Ànims !!!

Albert