Competències i referències bàsiques

Algunes pàgines de referència. N’hi pot haver moltes i diverses, però aquí teniu una selecció en funció del que he pogut conèixer, consultades en data 4 de novembre de 2009:

Selecció de pàgines i enllaços sobre les competències bàsiques:

  • Secció “Estudis” al web de la XTEC. Especial atenció a “Currículum i organització“,  web de la Direcció General de l”Educació Bàsica i el Batxillerat
  • Secció “Pràctica compartida” al web de la XTEC que pretén “mostrar models innovadors de treball a l’aula que poden contribuir a difondre les noves línies del currículum, estimular la reflexió sobre la pràctica docent i facilitar l’intercanvi d’experiències”.
  • “Competència digital”. Presentació de Boris Mir (actualment, en el SIRE / Departament d’Educació) en el marc d’una jornada formativa del projecte 1×1 . Santa Coloma de Gramenet, 22 de setembre de 2009
  • “Les competències informacionals com a base de l’aprenentatge”. Presentació de Jordi Quintana (coordina el màster AEAD de la Universitat de Barcelona, assessora en relació al projecte PuntEdu,…), en el marc de la XIII Trobada Pedagògica de Sta. Coloma de Gramenet.

Referències bàsiques

  • “Pla TAC”. Presentació de Jordi Vivancos (actualment a l’Àrea TAC / Departament d’Educació) en el marc d’una jornada formativa del projecte 1×1 . Santa Coloma de Gramenet, 22 de setembre de 2009.
  • “L’ús educatiu de les TIC.  Selecció d’algunes de les diapositives de la presentació de Francesc Busquets (actualment a l’Àrea TAC  Departament d’Educació) en el marc d’una presentació adreçada a Serveis Educatius. BCN, setembre de 2005.
  • “Innovació educativa amb les TIC”. Web de DIM-UAB, de Pere Marquès (última revisió: 2 de maig de 2009). (en castellà)
  • “Las cuatro transformaciones”.  Ferran Ruiz Tarragó en el Congrés “Mundo Digital, Cultura y Educación”: Organización de Estados Iberoamericanos (OEI). Zaragoza, 3-5/10/2005. (en castellà)

Per ampliar…

Si tens un nivell “zero”…

I per acabar, o tornar a començar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *