Amstrong-Aldrin-Collins enviat per Iris Cort

El 21 de juliol de 1969 va ser la  primera vegada l’home va trepitjar la Lluna.
Els astronautes van ser aquests:

Neil Alden Armstrong:[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/ndOzoF_zTD8" width="325" height="250" wmode="transparent" /]

Astronauta nord-americà, el primer home que trepitjà la Lluna. Enginyer aeronàutic. Fou aviador naval durant la guerra de Corea i després pilot de proves de l’avió coet X-15. Prengué part, amb el càrrec de comandant de la càpsula Gemini VIII, en el primer acoblament orbital nord-americà. Tingué el mateix càrrec durant la missió lunar Apollo-11. D’ençà del 1970 és professor d’enginyeria a la universitat de Cincinnati.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/tCZqb-hFZJE" width="325" height="250" wmode="transparent" /]

Edwin Eugene Aldrin:

Astronauta nord-americà. Juntament amb N.Armstrong, formà part del primer equip que amb l’Apollo-11 trepitjà la superfície lunar. Fill d’aviador, estudià a West Point, fou aviador de combat a Corea i astronauta des del 1963, que es doctorà pel MIT. Participà prèviament en el darrer vol del programa Gemini.

Michael Collins:

Astronauta nord-americà. De família de militars, estudià a West Point i exercí com a pilot de proves en la força aèria. Actuà en el programa Gemini i posteriorment pilotà el mòdul de comandament de l’Apollo-11, que portà els primers homes a la Lluna

2 thoughts on “Amstrong-Aldrin-Collins enviat per Iris Cort

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *