UNA DE CONTES!

La setmana passada  ens va venir a veure una persona experta en explicar contes: la Rosa Fité!

De Rosa Fité

Vam anar a la biblioteca de l’escola i allà ens esperava la Rosa Fité amb tres contes a la butxaca que ens explicava a través de diversos poemes i endevinalles. El primer tractava d’una granota que ens ha ensenyat la importància de reciclar; el segon, ha estat el de la girafa que es quedava muda i aprenia com d’imprescindible és saber escoltar; i el tercer i últim, ha estat el del Bernat que anava a comprar al mercat vàries coses pel seu pare i ens ha recordat que hem d’ajudar a casa i als altres! Ens ha agradat molt com explica els contes la Rosa i hem sortit molt emocionats pels personatges que hem vist!!!

https://picasaweb.google.com/105757654360910618095/RosaFite?authkey=Gv1sRgCMPxuPipvqntHA&feat=directlink

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *