SANT JORDI!

Com aquest any Sant Jordi cau en mig de la setmana santa a l’escola l’hem celebrat una mica abans d’hora i per  això divendres 15 tots els pintors van portar un conte per compartir amb els companys/es. Primer asseguts a la rotllana cada nen/a va explicar quin conte havia portat, perquè li agradava i que hi trobaríem si ens el miràvem. Un cop fet aixó els vam deixar damunt d’una taula i els vam poder mirar, compartir, explicar i fins hi tot llegir!

De contes
contes

Però encara ens faltava el millor per acabar de celebrar aquesta festa, els pares i mares ens estàveu preparant una obra de teatre, i quina obra! així que a les tres de la tarda tots els nens/es de l’escola ens hem dirigit cap a l’auditori on ens esperaven un munt d’emocions.

De teatre sant jordi

Ha començat la funció i ens hem quedat tots de pasta de moniato, ostres! quin nivell! quina feinada i com s’ho han treballat! els nens/es han al·lucinat i puc dir que moltes mestres també!

Vull felicitar a tots els pares i mares que han participat d’una manera o altra en fer possible aquesta obra així com també agrair a l’Eva (mare del Guim) que ens hagi acompanyat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *