COLÒNIES A CASTELL FLUVIÀ!

Els pintors vam arribar ahir d’unes colònies magnífiques i màgiques! 18 pintors ens hem escapat dos dies al Castell de Fluvià a viure enmig d’animals, a conèixer diferents monitors, a viure una nit dormint fora de casa, a aprendre a conviure, a cuidar-nos i sobretot a passar-nos-ho pipa!!

De colonies

Han estat dos dies intensos amb vàries activitats. El dimarts al matí només arribar vam instal·lar-nos a les habitacions i després de dinar, vam anar a fer els diferents tallers de cuinar galetes, d’observar i conèixer els animals de la granja ; i de descobrir l’estany i el bosc de l’entorn del Castell!! A mitja tarda, i després de berenar, vam anar al camp de fútbol a xutar una mica i a córrer fins al sopar. Finalment joc de nit… i a dormir!

De colonies

I dimecres al matí, després de fer la motxilla, hem esmorzat tots junts altra vegada i hem acabat de realitzar els tallers que ens faltaven als diversos grups. A continuació, hem dinat i jugat una mica. Finalment, hem carregat les motxilles a l’autocar i hem tornat a l’escola on ens esperaven totes les famílies amb moltes ganes de veure’ns!! Nosaltres, tot i que ens ho hem passat molt i molt bé i hem rigut molt, hem de reconèixer que us hem trobat a faltar a estonetes! Sobretot a l’hora d’anar a dormir, tot i que l’Abigaïl i la Isa ens van fer un petó de bona nit a cadascú! Ens ho hem passat pipa i ja estem esperant les de l’any vinent!

6 thoughts on “COLÒNIES A CASTELL FLUVIÀ!

 1. sandra

  Ei! Molt xules les fotos pintors, quina cara té l’Abigail quan està dins amb les ovelles…… Vull agrair a professors, monitors i demés el haver cuidat dels nostres fills i gràcies per fer-ho possible ( poder haver fet les colonies )

 2. Abigail

  Ep! menys conyes eh? 😉 i crec que parlo per tots en dir que ens ho hem passat genial i que ha estat un plaer compartir aquesta experiència amb els vostres fills/es.

 3. gisela

  Els nens s’ho van passar molt bé i van tornar amb un munt d’experiències per explicar.
  Gràcies Abigail de fer de mama quan nosaltres no hi som. Està clar que la frase que tens en el teu blog la compleixes a la perfecció.
  Bones vacances de Setmana Santa.
  Gisela

 4. Abigail

  Ostres gràcies Gisela! Com a mínim s’intenta! Bones vacances també a vosaltres!

 5. ESTHER

  HOLA ABIGAIL SOY LA ESTHER Y MELO PASO MUY BIEN CON TIGO Y CON MIS AMIGOS LOS PINTORS

 6. Abigail

  Hola Esther! m’agrada molt que diguis això! i ens ho seguirem passant molt bé segur!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *