LA LUDOTECA

Aquest matí hem anat a jugar a la ludoteca, tot i que hi havia algú que no ho tenia molt clar i creia que anava a la discoteca. Aquest cop ens han acompanyat l’Estel, la Conchi i el Mikel. Si veieu que us ha tornat l’esmorzar és perquè la Conchi ens ha convidat a esmorzar un pa de pessic boníssim! MOLTES GRÀCIES!

Un cop a la ludoteca ens ha rebut la Mercè, que la coneixeu? que ens ha explicat les normes per jugar. Així que ja ens hem posat a jugar i ens ho hem passat en gran imaginant històries i investigant les joguines que hi havia allà.

En acabar hem tornat a seure a la rotllana i li hem volgut explicar tots a la Mercè a que hem estat jugant. Com sempre ha estat una sortida que ens ha encantat i que tan de bo puguem repetir!

4 thoughts on “LA LUDOTECA

  1. conchi

    Hola pintors, volia donar-vos les gracies per poder compartir amb vosaltres un matí tan divertit. El Mikel i jo ens ho hem passat super bé, com sempre us he de dir que sou un grup fantàstic junt amb l’Abigail feu un gran equip. Fins aviat.

  2. Gerard i família

    Com m’agradaria tornar a ser una nena. Heu compartit una bona estona de joc i de convivència. El Gerard ens ha fet 5 cèntims!!!

  3. ABIGAIL Post author

    La veritat és que és una sortida que sempre els agrada i que realment val la pena!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *