DIGIPLANETÀRIUM

Ahir dijous vam baixar a l’aula de 5è on ens esperava el Jordi amb una gran bombolla de color blau, era el Digiplanetàrium, primer ben asseguts el Jordi ens ha explicat el funcionament de la sessió i després hem anat entrant d’un en un dins la bombolla on ben asseguts i a les fosques ha començat l’espectacle. Ben agafts de les mans hem visitat constel·lacions, la lluna i els planetes del sistema solar. Ha estat una experiència visual molt interessant!

Quan ja sortiem hem passat per davant de l’aula de música on estàven els nens/es de la classe dels dofins i ens han convidat a veure com segueixen el ritme de les corxeres, les negres i les blanques. Nosaltres els hem ensenyat com fem l’audició del lleó. Finalment el Denis ens ha posat musica marxosa i hem ballat tots junts.

En definitiva va ser un matí ple d’emocions.

2 thoughts on “DIGIPLANETÀRIUM

  1. gisela

    Ostres quina passada!!!! Es veu super maco!!! Quina sort que teniu, sempre feu coses super divertides i que apreneu molt!!!
    Gisela.

    bona nit soc el roger

  2. Abigail

    Hola la veritat és que si que ens ho passem bé, si! jajaja així és més fàcil aprendre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *