Ja hem fet la Cantània!!!

Estem molt contents i satisfets de com va anar l’espectacle musical realitzat el dissabte 25 a les 12 del migdia al Teatre Monumental de Mataró:

Els músics eren molt professionals (sobretot el de la percussió), la Júlia i l’Àngel molt autèntics en els seus respectius papers protagonistes i el Director d’Orquestra i de Cor era simpàtic i graciós, ajudant-nos en tot moment en les entrades de cant i els seus moviments corresponents.

La resta d’escoles participants estaven una mica nervioses al començament (com nosaltres, és clar) però un cop fet l’assaig general i la pausa per esmorzar, tot el concert va ser entretingut, lluït i sobretot agradable per a les famílies que van venir a veure’ns! Tothom va acabar molt satisfet per l’esforç realitzat…

I recordeu que en aquest camí d’art i música que hem viscut plegats, hem descobert el valor de l’amistat, el silenci i el saber escoltar als altres. En definitiva, que “ha passat un àngel” i nosaltres contents que així hagi estat.

Moltes felicitats alumnes…fins l’any vinent!!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *