HEM ANAT AL ZOO

Quan vam baixar de l’autocar, vam entrar dintre una sala que ens van explicar moltes coses dels mamífers. Ens van deixar tocar un crani de goril·la, una pell de guepard,una pell d’os polar, una pell d ’hipopòtam, etc,… Després de rebre aquesta explicació vam fer una volta amb una guia que ens anava explicant moltes coses de tots els animals del zoo. Vam visitar gairebé tots els animals. Després de dinar ens van deixar fer una volta per lliure, ens van donar un mapa del zoo i vam quedar en un lloc per tornar-nos a trobar. Anàvem en grups, i quan ens vam tornar a reunir tots ja vam agafar l’autocar de tornada cap a Arenys de Munt. Ens ho vam passar molt bé, va ser molt divertit i vam aprendre moltes curiositats.

Sergi i Àlex

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *