IV Congrés de la Cibersocietat – Crisi analògica, futur digital

Des del CIREL et convidem a participar en el IV Congrés de la Cibersocietat – Crisi analògica, futur digital. Es tracta d’un congrés online d’abast global que inclou com a llengües de treball: català, castellà, anglès, gallec i portuguès. Enguany el congrés tindrà lloc entre el 12 i el 29 de novembre (que es pengen les comunicacions en línia i els autors i els assistents participen en els fòrums de comentari) i la data límit per presentar propostes de comunicació és el 5 d’octubre.

Aquest congrés està organitzat per l’Observatorio para la Cibersociedad, que organitza congressos periòdics i interdisciplinaris sobre la comunicació i la cultura a Internet. Tot és en línia, en diverses llengües, amb participació de professors i investigadors de tot el món, i amb propostes molt interessants. Si no el coneixes, t’animem a visitar-lo i a aprofitar molts dels materials que hi ha en línia d’anteriors congressos.

El congrés està estructurat en diversos grups de treball. El grup de treball dedicat a la Lectura i escriptura en línia està coordinat per Daniel Cassany, Francina Martí i Marta Torres Vilatarsana.

Crida a comunicacions: http://www.cibersociedad.net/congres2009/ca/estatic/crida-a-comunicacions/17/

Deixa un comentari