Experiències matemàtiques a Centelles

Una bona notícia: del 30 d’octubre al 8 de desembre l’associació mmaca (Museu de Matemàtiques de Catalunya) que té la seva seu al creamat i que està impulsada per persones vinculades al nostre centre, presentarà l’exposició Experiències Matemàtiquesa Centelles.

L’horari per a les visites familiars serà els dissabtes de 18 h a 20 h i els dies festius de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h. Els dies feiners podrà ser visitada per grups escolars en hores convingudes. Per inscriure’s cal telefonar a l’Ajuntament de Centelles: 93 8810375.

Realment ocuparem el poble de Centelles. Tindrem el Centre d’art el Marçó vell, la capella de Jesús i uns 20 cartells (dinA3) amb enigmes matemàtics en els aparadors de les botigues del poble.

Estem molt contents!


Deixa un comentari