Acte d’homenatge a Narcís Monturiol al Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya avui, 26 de juny, dos dies abans de l’aniversari de l’avarament de l’Ictineu I,  homanatjarà la figura de Narcís Monturiol.

En l’acte intervindran la Sra. Carme Parareda i Sala, en nom de l’Institut Ictineu, Centre Català de Recerca Submarina i de la Comissió Any Monturiol; el Sr. Pere Forès i Malleu, en representació d’Ictineu Submarins; el Sr. Carles Puig, en representació de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica, Institut d’Estudis Catalans, IEC; l’Honorable Sr. Joan Manel Tresserras i Gaju, Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació i el Molt Honorable Sr. Ernest Benach i Pascual, President del Parlament de Catalunya.

Ínformació de premsa:

Diari de Girona.

Empordà Info

L’acte es podrà seguir en directe a través del Canal Parlament.

Deixa un comentari