Presentació pública del projecte Prat de la Riba

El passat 19 de juny a la Llotja de Mar es va fer la presentació pública del projecte Prat de la Riba. Aquest projecte és promogut i coordinat pel Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM)  de la UAB, amb la col·laboració del departament d’Educació a través del cesire.aulatec. El Projecte Prat de la Riba pretén desvetllar i promoure les vocacions envers les carreres universitàries de caràcter científicotècniques entre l’alumnat d’ESO.

L’activitat del projecte s’orienta a preparar activitats didàctiques vinculades al currículum i a la visita a empreses del sector industrial en les que l’alumnat pugui apreciar les tasques que desenvolupen els tècnics i les tècniques. Per realitzar aquest projecte es compta amb la col·laboració d’empreses que voluntàriament s’han ofert a acollir grups d’alumnes a les seves instal·lacions.

Des del projecte, per cada empresa, s’elabora un dossier de treball que vincula la visita amb els continguts curriculars de tecnologia, de manera que l’activitat que es fa al voltant de l’empresa esdevé una activitat didàctica integrada i de gran valor competencial.

A l’acte es va desenvolupar a la llotja de Mar de Barcelona, seu de la Càmara del comerç de Barcelona.

Podeu trobar més informació del projecte a la seva web.

www.pratdelariba.cat

Deixa un comentari