Violència masclista a internet

Estem davant d’una notícia emesa per Tv3 que ens parla sobre una sèrie de llocs web que inciten a la violència masclista. En aquestes webs podem trobar bàsicament folletons on es poden veure per exemple frases on es reflecteix un sentiment màxim de masclisme dient “ets dona així que respecta els teus càstigs” o ” ets dona així que ets propietat de l’home”.

També es poden trobar fotografies on s’identifiquen les parts del cos de la dona i on es recomana pegar-la sense provocar-li cap risc de morir.

Una pàgina anomenada Change.org està recollint firmes perquè aquesta plataforma “Dominación machista” es tanqui. Amb això i l’ajuda del govern pensen prendre mesures sobre aquestes pàgines ja que l’últim que volen és que els adolescents d’avui en dia en prenguin nota.

Personalment, creiem que això ja és el màxim que hem pogut veure amb aquest tema del masclisme perquè avui en dia encara hi ha molt masclisme i veus diàriament assassinats de dones per arreu del món  dels seus marits, o veus anuncis o pel·lícules on es tracta sense que realment ens adonem el masclisme. Però veure que han creat una sèrie d’indicacions de llocs recomanats per pegar a una dona sense poder provocar-li la mort creiem que això s’està passant de rosca.

Notícia Tv3

 

← Article previ

Article següent →

4 Comentaris

  1. Les dones són persones com els homes i no som propietat de ningú . No ens donem compte o no hi donem importància però vivim en societat masclista
    tenim que canviar aquets àmbits .

  2. Alba Moreno Mújica

    Aquest article és un gran exemple de com en l’actualitat hi seguim vivim en una societat sense els mateixos drets, igualtats i llibertats per a tothom. Personalment trobo molt impactant aquest tema tan fort i delicat, no entenc com encara en l’actualitat poden passar aquesta serie de problemes, després de tants anys de discriminació i desigualtats. Hem de lluitar per aconseguir els mateixos drets per a tothom.

  3. Al igual que he dit en el comentari anterior, aquest article ens fa veure que encara existeix el menospreament a les dones fent veure que els homes són millors quan en realitat tots som iguals.

  4. Salve!
    En aquest comentari penso comentar el mateix, ja que, em sembla el mateix a l’hora d’explicar-lo. Doncs penso que el artícle ens va veure que els homes d’avui dia, no son millors que les dones, penso que tothom és igual, ja que tothom no és menys que l’altre.

Deixa un comentari