Hem aconseguit la majoria d’objectius que ens havíem proposat i els que ens va proposar la mestra. També hem profunditzat més del que sabíem de la Metamorfosis d’Ovidi, i hem compartit en aquest bloc tot el que tracta la mitologia d’Ovidi sobre sexualitat, hem intentat centrar-nos en un tema més concret: La violació/ la violència de gènere.

Amb aquest projecte hem pogut entendre i veure més del que ho vam fer a classe de llatí durant aquest curs. Hem cercat documentals, notícies, hem fet enquestes, analitzat obres d’art, etc per relacionar-les amb el tema de la sexualitat a la mitologia d’Ovidi.

Finalment hem obtingut aquest resultat, el bloc, entre tots on cada membre ha posat de la seva part i hem treballat en cada article perquè sigui possible i creiem que també és gràcies a que aquest any podem escollir un tema més lliure, que ens agrada i ens interessa.