LUDOÈTNIA

Aquest projecte d’educació intercultural té per objectius conèixer jocs i joguines de diferents ètnies i cultures d’arreu del món i donar suport, a través del joc, a mestres i educadors/es en la prevenció d’actituds de racisme i intolerància.

L’activitat la realitza un/a monitor/a cedit per SOS Racisme i inclou jocs, joguines i un conjunt de plafons sobre el seu origen, simbolisme i normes. Va adreçada a infants de 8 anys en endavant i les sessions tenen una durada d’una hora i mitja per grup classe. Aquest any es farà del 6 al 9 de maig amb la següent distribució:

6 de maig: Escola Pia
7 de maig: Nostra Sra. del Carme / Gaspar de Portolà  
8 de maig: Gaspar de Portolà
9 de maig: Àngel Guimerà
 24032.JPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *