COMENCEM!!!

Us convoquem a la primera trobada, per al curs 2016-2017, del Seminari Marta Mata que serà el dijous 13 d’octubre al Centre de Recursos Pedagògics del Baix Penedès les 5 de la tarda.

Ens agradaria continuar fent feina per a les Biblioteques Escolars i, en aquest sentit, hem de continuar buscant la manera més adient d’organitzar-nos. Tenim unes propostes pensades i ens interessa molt la vostra opinió abans de tirar-les endavant.

Estaria molt bé que traspasséssiu aquesta informació al professorat del vostre claustre que hi pugui estar interessat. Seria una bona manera d’arribar directament a les persones sensibles en aquesta temàtica i que, possiblement, els agradaria assistir a aquesta trobada.

Us esperem a tots i totes!

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *