SALÓ DEL CÒMIC 2016

SALOCOMIC16III Trobada pedagògica Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa: dissabte 30 d’abril. La trobada girarà al voltant del foment de l’hàbit lector. El codi de l’activitat és 9000240555. El termini per realitzar la inscripció a l’XTEC finalitza el dimarts 26 d’abril.

IX Jornada: “El còmic, una eina pedagògica: Barcelona, dijous 5 de maig. Va adreçada al professorat de primària i secundària i constarà d’una visita guiada al Saló (en grups separats), una conferència i la presentació de quatre experiències de centres d’arreu de Catalunya. Trobaràs més informació a la pàgina Impuls de la lectura. La inscripció a les visites guiades i a les ponències es fa per separat i el termini per realitzar aquestes inscripcions finalitza el dijous 28 d’abril. Els detalls a l’XTEC són: 9001020555 IX Jornada El còmic una eina pedagògica; 9001030555 IX Jornada El còmic una eina pedagògica (visita guiada primària); 9001040555 IX Jornada El còmic una eina pedagògica (visita guiada secundària).

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *