“GUERRES QUE NO S’ACABEN”, maleta de llibres per impulsar la lectura

Us posem a continuació una informació treta de la web de Rosa Sensat que éslogorosasensat
molt interessant. Si voleu  ampliar-ho, podeu clicar damunt del logo i hi accedireu.

Maletes de llibres per impulsar la lectura, afavorir la integració de les persones desplaçades i potenciar l’empatia i la solidaritat a partir del coneixement de la seva realitat.

Des de la biblioteca infantil i juvenil de l’Associació s’han confegit unes maletes de llibres per deixar en préstec a escoles i instituts. Es tracta d’una selecció de llibres de ficció per impulsar la lectura i el debat afavorint una mirada social i crítica, i donar recursos als mestres, des de la literatura infantil i juvenil, a l’hora d’abordar diferents aspectes de la comprensió del món que ens envolta, que tenen com a protagonistes les persones desplaçades, la seva realitat; les persones que les acullen i l’encaix entre elles; i allò que ho fa possible: la capacitat empàtica, la solidaritat i la denúncia davant les injustícies de tota mena.

Les escoles i instituts que vulguin disposar de les maletes han de posar-se en contacte amb la Biblioteca de Rosa Sensat (Amàlia Ramoneda) trucant al 934 817 371 o enviant un correu a bibliotecainfantil@rosasensat.org

Catàleg dels llibres de la maleta d’infantil i primària
Catàleg dels llibres de la maleta de secundària

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *