CONTINUEM

Després de 15 anys de treball continuat, les persones que integrem el Seminari de Biblioteca Escolar Marta Mata, hem decidit canviar el format de trobades quinzenals i hem optat per programar una activitat per a cada trimestre oberta a tota la comunitat educativa.

La nostra intenció és continuar treballant per donar suport a les biblioteques escolars i a la lectura, ja que creiem que són pilars fonamentals per avançar en l’educació dels nens i les nenes. La lectura i l’escriptura, són eines indispensables per la vida, són  instruments que totes les persones hauríem de dominar amb destresa. Pensem que les biblioteques/mediateques han d’estar presents en els centres de tots els nivells educatius per a contribuir activament en el procés educatiu.

Iniciem un nou camí amb il·lusió renovada i moltes ganes de ser útils als infants i als mestres. Tant de bo l’encertem i les activitats que programem us engresquin en el treball diari a l’escola amb els vostres alumnes.

Nosaltres, des d’aquest seminari que porta el nom de la Marta Mata i seguint el seu guiatge, volem continuar posant el nostre granet de sorra en aquesta tasca meravellosa que és educar els infants

Moltes gràcies a tots i totes!

Maria Rosa Heras i Juncosa

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *