NOIES I NOIS: TANTS A TANTS

tantrstantsEn el marc de l’ activitat formativa, la Fundació Marta Mata Garriga ha programat la presentació del projecte Noies i nois: Tants a tants, una selecció de llibres per impulsar la lectura, la coeducació i el debat. Tindrà lloc el dijous 5 de març a les 6 de la tarda a Cal Mata (Saifores).

Es tracta del resultat d’un treball de recerca bibliogràfica que aplega valors en els quals infants i joves s’emmirallen. L’objectiu és facilitar una guia de lectures que potencia la igualtat d’oportunitats, la superació de clixés de gènere, culturals i socials, i el respecte a les diferents maneres d’ésser. També pretén fer visible el paper de les dones al món, les noves masculinitats, el rebuig de la violència masclista i la defensa de la dignitat personal.

INSCRIPCIÓ                PER A MÉS INFORMACIÓ

COLABORADORS

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *